ΤΟΠΙΚΑ

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα στη Μαγνησία

κακοκαιρία-εξπρές-σήμερα-στη-μαγνησί-685778

Βροχές, τοπικές καταιγίδες και ενίσχυση των ανέμων είναι τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας εξπρές που θα επηρεάσει σήμερα τη Μαγνησία, παράλληλα με όλη την Ελλάδα.

Τα φαινόμενα δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, καθώς αναμένεται ύφεση από αύριο το πρωί, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Νίκος Καντερές, πρώην διευθυντής πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι πιθανότητες χιονόπτωσης περιορίζονται σε ορεινές περιοχές που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει κατακόρυφη πτώση.

Το ψυχρό κύμα που έρχεται από τα δυτικά, επιδεινώνοντας την εικόνα του καιρού σε όλη τη χώρα, έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις τοπικές καταιγίδες και την ενίσχυση των ανέμων, που θα προκαλέσουν κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ όπως υπογραμμίζει ο κ. Καντερές αύριο το πρωί ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση.

Οι καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών αναμένεται να σημειώσουν ύφεση, ενώ όπως υπογράμμισε ο πρώην διευθυντής πρόβλεψης της ΕΜΥ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο η θερμοκρασία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου