ΤΟΠΙΚΑ

Χρίσμα στον Ι. Αποστολάκη από την παράταξη «Μαζί για τον Βόλο»

χρίσμα-στον-ι-αποστολάκη-από-την-παράτ-687262

Τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ιάσονα Αποστολάκη έδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδιοικητική παράταξη «Μαζί για τον Βόλο» ως υποψήφιο δήμαρχο Βόλου.

Η απόφαση της συνέλευσης των μελών της δημοτικής παράταξης, παρουσία της υφ. Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλου και Μάκη Μπαλλή, που γίνεται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες συζητήσεις υπήρχαν μέχρι σήμερα με το ΚΙΝΑΛ για το ενδεχόμενο συνεργασίας και συμπόρευσης με τον υποψήφιο δήμαρχο του Κινήματος Αλλαγής Απόστολο Παπαδούλη, καθώς εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαφοροποιηθεί από την απόφαση που έλαβε χθες η δημοτική κίνηση των μελών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του.

Να σημειωθεί ότι στην έναρξη της διαδικασίας ανακοίνωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, η οποία είχε αυτοπροταθεί. Η κ. Κοκκινάκη έκανε γνωστό ότι τάσσεται στο πλευρό του κ. Αποστολάκη.

Στη συνέλευση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» παραβρέθηκε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Λαμπρινίδης, ως εκπρόσωπος της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε συμπόρευση των δύο δημοτικών κινήσεων και άφησε αιχμές κατά των χειρισμών που έγιναν κυρίως από το ΚΙΝΑΛ στο θέμα του Δήμου Βόλου.

Από τη συνέλευση αποχώρησε αφού πρώτα πήρε τον λόγο για να καταγγείλει «προειλημμένες αποφάσεις σε κομματικά γραφεία», ο δημοτικός σύμβουλος Κων. Γαργάλας που όπως είναι γνωστό είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές. Η συνέλευση συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις στελεχών της αυτοδιοικητικής κίνησης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου