ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων με τρεις τραυματίες στην Αθηνών

σφοδρή-σύγκρουση-αυτοκινήτων-με-τρει-687269

Τροχαίο ατύχημα σήμερα στην Αθηνών. Στις 3.30 το μεσημέρι διερχόμενοι πολίτες καλούσαν το ΕΚΑΒ για βοήθεια μετά από σύγκρουση δύο Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων στο ύψος του Προφήτη Ηλία.

Αμεσα στον τόπο έσπευσε ασθενοφόρο ενώ κλήθηκε σε συνδρομή και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για το ενδεχόμενο απεγκλωβισμού ατόμων. Ευτυχώς, η Πυροσβεστική δεν απαιτήθηκε να προχωρήσει σε ενέργειες και το όχημα επέστρεψε πίσω. Πληρώματα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από τον τόπο του ατυχήματος τρεις συνολικά τραυματίες, μία γυναίκα ηλικίας 28 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 31 και 41 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου στο μεταξύ έλαβαν μέτρα ασφάλειας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και συνέχιζαν έως αργά το απόγευμα να λαμβάνουν καταθέσεις για το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο τροχαίο βρίσκονταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας όταν σημειώθηκε η μετωπική σύγκρουση. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια συνεχίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου