ΤΟΠΙΚΑ

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΕΚΒ

ο-πρόεδρος-της-γσεε-στην-εκδήλωση-για-τ-710248

Εκατόν δέκα χρόνια συνεπούς αγωνιστικής πορείας και κοινωνικών παρεμβάσεων τού (ιδρυθέντος το 1908) ιστορικού Εργατικού Κέντρου Βόλου, θα «ξεδιπλωθούν», μέσα από τις σελίδες ειδικού Λευκώματος, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Επετειακή Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Βιομηχανικό Μουσείο του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, σε συνεργασία με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Στην αυριανή εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος, με αφορμή και την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, θα αναφερθεί στον σημαντικό αγωνιστικό ρόλο των Συνδικάτων και τις προοπτικές της εργασίας στο μέλλον.

Ομιλητής θα είναι επίσης και ο κ. Χάρης Αθανασιάδης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ, με θέμα «Να επισκεπτόμαστε το παρελθόν! Ίσως έτσι, δεν χρειασθεί να ξαναζήσουμε»!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του ΕΚΒ, Θανάση Παπαδημόπουλου, ενώ την παρουσίαση του Λευκώματος θα κάνει η Δημοσιογράφος κα Βάσω Κυριαζή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου