ΤΟΠΙΚΑ

Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός στον Δήμο Ν. Πηλίου

κατά-πλειοψηφία-ο-προϋπολογισμός-στο-712182

Με προϋπολογισμό ύψους 9 εκατ. ευρώ καλείται να λειτουργήσει μέσα στο 2019 ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Ο προϋπολογισμός εσόδων – εξόδων συζητήθηκε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τις ομάδες της αντιπολίτευσης να τον καταγγέλλουν ως εικονικό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Λεγαντή στον προϋπολογισμό για το 2019 εντάσσονται νέα σημαντικά έργα όπως είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Αργαλαστής κι άλλα μικρότερα, ενώ όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έτσι και για το νέο έτος τα δημοτικά τέλη θα παραμείνουν σταθερά.

«Το πρόβλημα είναι, όπως άλλωστε σε όλους τους μικρούς Καλλικρατικούς Δήμους, η είσπραξη των δημοτικών τελών. Παρατηρείται αδυναμία καταβολής τελών από τους δημότες με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μεγάλες οφειλές προς τα δημοτικά ταμεία», ανέφερε ο κ. Λεγαντής.

Ακολούθησε τακτική συνεδρίαση στην οποία αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση δημοτικών αγροτεμαχίων σιταγρού στη θέση «Παλιόμελισσο στρογγυλό» στη Συκή έκτασης 74,65 στρ., 64,83 στρ. και 85,02 στρ., η ανάθεση εργασιών για την επισκευή του κτιρίου κληροδοτήματος Αποστολίδη στον οικισμό Αγίου Γεωργίου και η μεταφορά στάσης Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον οικισμό Πλατανιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου