ΤΟΠΙΚΑ

Πρόστιμο 1.000€ σε Βολιώτισσα για τραυματισμό σε κινητοποίηση

πρόστιμο-1-000e-σε-βολιώτισσα-για-τραυματι-713346

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Πταισματοδικείο Βόλου για υπόθεση τραυματισμού 60χρονης Βολιώτισσας διαμαρτυρόμενης σε κινητοποίηση για κεραία κινητής τηλεφωνίας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στον Βόλο.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε σε 52χρονη Βολιώτισσα που φέρεται να τραυμάτισε με το αυτοκίνητό της στο πόδι την 60χρονη ενόσω προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της όπου βρίσκονταν διαμαρτυρόμενοι για την κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για πρόκληση όλως ελαφριάς σωματικής βλάβης, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε την κατηγορία και τόνισε στο Δικαστήριο ότι ο τραυματισμός της 60χρονης προκλήθηκε επειδή εκείνη ήταν γονατισμένη πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της διαμαρτυρόμενη.

Αντίθετα η 23χρονη κόρης της, που αντιμετώπιζε την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην όλως ελαφριά σωματική βλάβη, κρίθηκε αθώα, καθώς δεν προέκυψε να προέτρεπε τη μητέρα της «πάτα τους, πάτα τους».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο ότι όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο ήταν φοβισμένη και μπήκε στο σπίτι για να μην προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.

Νωρίτερα εξεταζόμενη ως μάρτυρας η 60χρονη που τραυματίστηκε στο επεισόδιο και κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ο τραυματισμός της προκλήθηκε στην προσπάθειά της να σταματήσει την κατηγορούμενη από το να μαρσάρει και να κινηθεί προς το μέρος του κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου