ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο ο Νίκος Σοφιανός

στον-βόλο-ο-νίκος-σοφιανός-827977

Στον Βόλο ο Νίκος Σοφιανός μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ την ερχόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. Ο κ. Σοφιανός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά» στις 7 μ.μ. στο Μεταξουργείο.

Με αφορμή την εκδήλωση η ΤΕ του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα «σε όλους όσοι προβληματίζονται για τις εξελίξεις, βλέπουν τα αδιέξοδα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων στη ζωή τους, στη ζωή των παιδιών τους. Όσους ανησυχούν για την ένταση των ανταγωνισμών στην περιοχή με τη ενεργό συμμετοχή της χώρας» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα επικρίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΤΕ του ΚΚΕ να τονίζει πως «έγινε ο καλύτερος σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ και το καλύτερο πλυντήριο των ΗΠΑ, της Ε.Ε., της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, το καλύτερο παιδί και επίσης το καλύτερο παιδί των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών, του Αμερικανού πρέσβη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου