ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εφυγε από τη ζωή ο 62χρονος Κώστας Κανταρτζής

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-62χρονος-κώστας-καντα-829975

Συναισθήματα θλίψης και οδύνης προκάλεσε στους κατοίκους του Αγίου Γεωργίου Νηλείας και την τοπική κοινωνία το άγγελμα του θανάτου του 62χρονου Κώστα Κανταρτζή, ο οποίος προσέφερε πολλά στον τόπο καταγωγής του.

Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, διετέλεσε πρώην πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Κένταυρος», ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

Ο Κώστας Κανταρτζής έφυγε χθες το απόγευμα από τη ζωή από παθολογική αίτια ενώ τον τελευταίο σχεδόν μήνα νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως εργοδηγός στη Χαλυβουργία και είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από τέσσερα χρόνια.

Συντετριμμένοι οικείοι, γνωστοί και φίλοι, όλο το χωριό, αλλά και τα μέλη του Συλλόγου «Κένταυρος», κάνουν λόγο για έναν πολύ δραστήριο άνθρωπο, φίλο του πολιτισμού, πάντα κοντά στη δράση του Συλλόγου.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Νηλείας, Δημήτρης Ραμματάς, υπογράμμισε ότι «εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι ως κοινωνία και ως χωριό».

Η εξόδιος ακολουθία τα τελεστεί σήμερα Τρίτη, στη 1 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου