ΤΟΠΙΚΑ

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 11χρονο Αλέξανδρο

σπαραγμός-στο-τελευταίο-αντίο-στον-11χρ-832981

Ράγισαν και οι πέτρες χθες στην κηδεία του 11χρονου αγγελουδιού που έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε μπάλα προχθές το απόγευμα με φίλους του στο Άσυλο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του.

Η κηδεία του μικρούλη Αλέξανδρου Μπουμπούτελα, γιου του Δημήτρη Μπουμπούτελα αρχηγού τρίτεκνης οικογένειας Βολιωτών, πραγματοποιήθηκε στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένειά του για την πρόωρη, άδικη και αιφνίδια απώλεια.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου ήταν και μικρά παιδιά που παρέμειναν σοκαρισμένα από το τραγικό περιστατικό που αφαίρεσε τη ζωή από ένα αγγελούδι τόσο αναπάντεχα και απροσδόκητα.

Η τραγωδία με θύμα τον άτυχο 11χρονο συγκλόνισε ολόκληρο τον Βόλο και τη Μαγνησία, το δημοτικό σχολείο όπου πήγαινε ο μικρούλης, όλους τους φίλους του. Συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σε δηλώσεις του ο δάσκαλος του 11χρονου Γιώργος Πανταζής, ο οποίος μετά από τον τραγικό χαμό έσπευσε από την πρώτη στιγμή να συλλυπηθεί την οικογένεια του μικρούλη, είπε ότι ο Αλέξανδρος ήταν ένα πραγματικό αγγελούδι.

«Γνώριζα στο σχολείο για το πρόβλημα υγείας που είχε. Το πρόσεχαν οι δάσκαλοί του όσο μπορούσαν. Όλοι έχουμε συγκλονιστεί για αυτό που έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διακομίστηκε ο 11χρονος επικρατούσε χθες απέραντη θλίψη. Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Παύλος Μαλινδρέτος σε δηλώσεις του περιέγραψε τις έντονες και επίμονες προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν στη ζωή τον μικρούλη, οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

«Όταν το αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο ήταν ήδη νεκρό. Παρόλα αυτά οι γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν επί πολλή ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας που επρόκειτο να αντιμετωπιστεί μελλοντικά. Αλλά πώς να περιορίσεις ένα παιδί από το να παίξει και να έχει αθλητικές δραστηριότητες; Το ίδιο δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να είναι προσεκτικό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 11χρονος έχασε τις αισθήσεις του στο Άσυλο προχθές γύρω στις 7.30 το απόγευμα ενώ έπαιζε μπάλα με φίλους του με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μεγάλος πανικός και αναστάτωση. Η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον μικρούλη. Ακολούθως διακόμισε τον 11χρονο στο Αχιλλοπούλειο όπου ο μικρούλης διασωληνώθηκε και οι γιατροί συνέχισαν τις προσπάθειες για επαναφορά με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μαλάξεις, αδρεναλίνη, αλλά δυστυχώς στις 8.20 το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο Αλέξανδρος είχε φύγει από τη ζωή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου