ΤΟΠΙΚΑ

Η εορτή του Τιμίου Προδρόμου

η-εορτή-του-τιμίου-προδρόμου-512925

Την εορτή της Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 7 Ιανουαρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας κα Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αγίας Τριάδος Άνω Γατζέας, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αγιάς, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου