ΤΟΠΙΚΑ

Την παρτίδα στο «κουμ-καν» έκλεισε… η Αστυνομία

την-παρτίδα-στο-κουμ-καν-έκλεισε-η-513208

Συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μία 47χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καφενείου με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και τρεις ημεδαποί, ηλικίας 69, 66 και 84 ετών για διενέργεια χαρτοπαιγνίου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο προαναφερόμενο καφενείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη ιδιοκτήτρια είχε επιτρέψει στους τρεις παίκτες να διενεργούν σε τραπέζι το χαρτοπαίγνιο «Κουμ – Καν» με χρήματα.

Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των παικτών συνολικά κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του χαρτοπαιγνίου, δύο τράπουλες και ένα μπλοκ σημειώσεων, στο οποίο αναγράφονταν οι πόντοι των παικτών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας «Περί Παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου