ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2014

εγκρίθηκε-ο-προϋπολογισμός-του-2014-515652

Με εγκεκριμένο προϋπολογισμό ξεκινάει τη λειτουργία του το 2014 ο Δήμος Βόλου. Ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα στους παλαιούς Δήμους, ότι «υπολειτουργούσαν» τους πρώτους δύο ή τρεις μήνες λόγω έλλειψης εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Ο Δήμος Βόλου προχώρησε φέτος στη σύνταξη του προϋπολογισμού του για το 2014 ήδη από το τέλος Οκτωβρίου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι προβλεπόμενοι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ήδη, με απόφαση της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή ο Προϋπολογισμός του Δήμου για το 2014. Έτσι ο Δήμος ξεκινάει το νέο έτος με πλήρη λειτουργία και με δυνατότητα κίνησης όλων των κωδικών του προϋπολογισμού κι όχι μόνο των ανελαστικών δαπανών (μισθοδοσία κλπ), όπως γινόταν στο παρελθόν.

«Συνεχίζουμε σταθερά και με συνέπεια την εξυγίανση των λειτουργιών και των οικονομικών του Δήμου. Πρόκειται για διαρκή προσπάθεια, ώστε ο Δήμος να βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργία του και να καθίσταται αποτελεσματικότερος, στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους πολίτες», τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηλίας Ξηρακιάς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου