ΤΟΠΙΚΑ

Κέρδισαν το τζόκερ δύο Βολιώτες

κέρδισαν-το-τζόκερ-δύο-βολιώτες-518408

Πρωτοχρονιάτικο δώρο συνολικής αξίας 240.000 ευρώ, θα μοιραστεί σε δύο Βολιώτες, οι οποίοι σε ξεχωριστά πρακτορεία ΟΠΑΠ του Βόλου, πόνταραν στην τύχη τους και στους ίδιους τυχερούς αριθμούς της προχθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, κερδίζοντας ο καθένας χωριστά από 120.000 ευρώ!

Οι τυχεροί αριθμοί που παίχτηκαν και από τους δύο Βολιώτες είναι οι παρακάτω: 8, 20, 24, 32 και 43.

Συγκεκριμένα το πρώτο τυχερό δελτίο (απλή συμμετοχή) παίχτηκε στο πρακτορείο του Ιωάννη Τζικόπουλου στην οδό Κ. Καρτάλη 187 και κόστισε στον τυχερό μόλις 2,5 ευρώ, ενώ το δεύτερο δελτίο (τυποποιημένο σύστημα) παίχθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Μαρίας Χιοκτούρη, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 36 και κόστισε 62 ευρώ. Ωστόσο και τα δύο πεντάρια κέρδισαν το καθένα χωριστά από 120.000 ευρώ.

Μάλιστα και οι δύο Βολιώτες έχουν πολλά κοινά στοιχεία, καθώς πέρα από το ότι είχαν την ίδια «έμπνευση» στους τυχερούς αριθμούς είναι και οι δύο άντρες, οικογενειάρχες και συστηματικοί πελάτες των δύο πρακτορείων ΟΠΑΠ του Βόλου.

Οπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο υπάλληλος που εργάζεται στο πρακτορείο του Ιωάννη Τζικόπουλου, ο τυχερός είναι ένας οικογενειάρχης ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ήταν τακτικός πελάτης στο Πρακτορείο.

Οπως διευκρινίστηκε από το πρακτορείο κ. Τζικόπουλου, ο ηλικιωμένος άντρας, όταν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, πήγε στο πρακτορείο με την γυναίκα του και δεν μπορούσε να πιστεψει το δώρο… που του επιφύλασσε η τύχη του εν όψει Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα πριν από δύο μήνες στο πρακτορείου του κ. Τζικόπουλου είχε παιχτεί και πάλι τυχερό δελτίο που κέρδιζε μεγάλο χρηματικό ποσό στο Τζόκερ.

Ο δεύτερος Βολιώτης τυχερός, όπως τονίστηκε, από υπάλληλο του πρακτορείου ΟΠΑΠ της κ. Μαρίας Χιοκτούρης, είναι επίσης οικογενειάρχης μέσης ηλικίας, ο οποίος ήταν επίσης συχνός πελάτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου