ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Facebook: Προβλήματα με τη λειτουργία του messenger –Πού «έπεσε» η εφαρμογή

facebook-προβλήματα-με-τη-λειτουργία-του-messenger-805806

Δυσκολία στην ανταλλαγή μηνυμάτων αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/12) οι χρήστες του Facebook στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Το messenger, σύμφωνα με το downdetector, έχε «πέσει» κυρίως στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας άγνωστα προς το παρόν προβλήματα.

Στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αρκετοί είναι οι χρήστες που εδώ και περίπου μία ώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεσιμότητας με την υπηρεσία, τουλάχιστον στις εκδόσεις Android και web. Ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα, ενώ η έκδοση web για κάποιους δεν έμπαινε καν, με τη σελίδα να φορτώνει αλλά να είναι κενή. Προβλήματα πρόσβασης αναφέρθηκαν και από τη web εφαρμογή του Facebook Messenger.

Το Facebook Messenger είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων με κείμενο και ήχο. Το Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα.
[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου