ΣΤΙΒΟΣ

Σημείο αναφοράς η Σκιάθος

σημείο-αναφοράς-η-σκιάθος-729411

Ακόμη ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο πέρασαν οι δρομείς που έτρεξαν στη Σκιάθο στο «Skiathos Trail Run 2018 – Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη» την περασμένη Κυριακή.

Ο αγώνας συνέβαλε στην παράταση της τουριστικής σεζόν στο νησί και το πλέον σημαντικό είναι η συμφωνία που έγινε με διεθνή εταιρεία ώστε η διοργάνωση να παρουσιαστεί σε εκθέσεις στο εξωτερικό, κάτι που από το 2019 θα προσελκύσει πληθώρα ξένων αθλητών που θα συνδυάσουν με τις οικογένειες τους τη συμμετοχή με τον αθλητικό τουρισμό.

Συνολικά 8 δρομείς έτρεξαν τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο, 24 στο Urban Trail 10 χιλιομέτρων, ενώ δεκάδες παιδιά ντόπιων και επισκεπτών έτρεξαν στους 4 παιδικούς αγώνες. Στους παιδικούς αγώνες δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα, έτσι όλοι οι μικροί φίλοι με δωρεάν συμμετοχή πήραν το βαρύτιμο μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα, όπως και το τεχνικό t-shirt στο μέγεθός τους, κάτι που πιθανό δεν έχει ξαναγίνει σε αγώνα στην Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου όπως πάντα υποστήριξε, προέβαλε και συμμετείχε στον αγώνα. Περισσότερες από 800 φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου προσφέρθηκαν στους αθλητές χάρη στη προσφορά της Εμμανουέλας Μανούσου.

Στον Ορεινό Ημιμαραθώνιο νικητής τερμάτισε ο Γιώργος Καλαντζής, 2ος ο Κώστας Κοκκώνης, 3ος ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης, 1η η Αλεξία Τζήμου. Στο Urban Trail 1ος τερμάτισε ο Ζήσης Τσουρέλης, 2ος ο Αχιλλέας Καλαμάκης, 3ος ο Μιχάλης Κατσαρός. Νικήτρια η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, 2η η Αγγελική Σαρρή, 3η η Ηρώ Καρασμάνογλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γιώργος Καλαντζής, Ζήσης Τσουρέλης ήταν νικητές και στους αντίστοιχους περσινούς αγώνες.

Η κατάταξη στον αγώνα των 10χλμ.

ZΗΣΗΣ ΤΣΟΥΡΕΛΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΖΑΒΑΛΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΟΜΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΜΠΑΝΟΥΔΗΣ

ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ΖΟΝΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΙΤΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΡΡΗ

JOHN HUGHES

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΩΤΑΣ

ΗΡΩ ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΙΝΤΑΚΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΕΝΑΙΝΤΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΣΗ

ΕΡΑΛΝΤΑ ΛΙΚΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η κατάταξη των 21χλμ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΤΑΚΑΣ

PETER BOOTH

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ

ΑΛΕΞΙΑ ΤΖΗΜΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου