ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δεύτερο «ορφανό» κρούσμα στη Μαγνησία σε 24 ώρες

δεύτερο-ορφανό-κρούσμα-στη-μαγνησί-755467

Μετά τον 68χρονο, κάτοικο Μιτζέλας Αλμυρού, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θεωρείται «ορφανό» κρούσμα, ένα δεύτερο, επίσης «ορφανό» κρούσμα του ιού εντοπίστηκε σήμερα στην Σκόπελο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από το Συντονιστικό Κέντρο Θεσσαλίας το τελευταίο 24ωρο –από χθες και ώρα 16.00 μέχρι σήμερα και ώρα 15.00 – καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα στην περιοχή της Μαγνησίας, συτό του 68χρονου στην Μιτζέλα και ένα ακόμη κρούσμα Covid 19, το οποίο είναι «ορφανό» και προσήλθε για εξέταση μετά από συμπτωματολογία στην περιοχή της Σκοπέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νέα γυναίκα που εργάζονταν σε ξενοδοχείο της Σκοπέλου μέχρι τα τέλη Ιουλίου και παραμένει στο νησί καθώς εκεί διαμένει η γιαγιά της.

Επιπλέον, στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 14 νέα κρούσματα Covid 19. Τα 4 νέα κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε γάμο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, στην ίδια περιοχή καταγράφονται και άλλα 3 κρούσματα που θεωρούνται «ορφανά».

Άλλα 3 κρούσματα προέρχονται από στενές επαφές με παλαιότερο (3/8/20) θετικό κρούσμα και άλλα 2 επίσης προέρχονται από στενές επαφές με παλαιότερο (3/8/2020) θετικό κρούσμα, 1 πρόκειται για στενή επαφή από συρροή κρουσμάτων σε Νοσοκομείο της Λάρισας ενώ τέλος υπάρχει και 1 «ορφανό».

Ακόμη στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid 19.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου