ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πνίγηκε 33χρονος τουρίστας στην Σκιάθο

πνίγηκε-33χρονος-τουρίστας-στην-σκιάθο-756641

Τραγικό επίλογο είχαν οι διακοπές με φίλους του στο νησί του Παπαδιαμάντη για 33χρονο Ρουμάνο. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή της Τζανεριάς. Παρά την έγκαιρη κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.

Το περιστατικό τραγικό σημειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα. Ο 33χρονος κολυμπούσε και οι φίλοι του διαπίστωναν αναστατωμένοι ότι τον είχαν χάσει από τα μάτια τους, καθώς παρέμενε βυθισμένος κάτω από το νερό. Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι φίλοι του και πολλοί λουόμενοι για να βοηθήσουν.

Σε λίγα λεπτά ο άτυχος άνδρας ανασυρόνταν στην ακτή και εκεί του παρήχθη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Πλήρωμα ασθενοφόρου από το Πολυιατρείο Σκιάθου και από το Κέντρο Υγείας του νησιού έσπευσαν στο σημείο και συνέχισαν τις προσπάθειες. Ο 33χρονος διασωληνώθηκε και οι διασώστες του έκαναν επί τόπου απινίδωση ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Εντούτοις, ο Ρουμάνος δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Για τον πνιγμό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθου που άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτός συνέβη. Το Λιμεναρχείο Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου