ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου

εργασίες-επισκευής-και-συντήρησης-στ-758462

Με στόχο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διδασκαλίας τη νέα σχολική χρονιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον δήμο Σκιάθου οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολείων του νησιού.

Η δημοτική αρχή, έχοντας ως προτεραιότητα όπως ενημερώνει τη συντήρηση και τον ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων όλων των σχολικών βαθμίδων, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι μετά από πολλά χρόνια, πραγματοποιούνται φέτος εργασίες στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του σχολείου με οικολογικές βαφές, η συντήρηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στις περιφράξεις και άλλες εργασίες ευπρεπισμού της σχολικής μονάδας.

«Ο δήμος Σκιάθου, σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα συνεχίζει και εντείνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο μας. Με τα έργα αυτά, δημιουργούμε καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία μας, με γνώμονα πάντα, ότι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον του τόπου μας, είναι η επένδυση στον τομέα της Παιδείας.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας ευχαριστεί θερμά τον αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Υποδομών & Τεχνικών Έργων Γιάννη Τσανάκα για την αποτελεσματικότητα και τις συντονισμένες ενέργειες που αφορούν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών», τονίζει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου