ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκόπελο επιστρέφει η σορός της 52χρονης που κεραυνοβολήθηκε

στη-σκόπελο-επιστρέφει-η-σορός-της-52χρο-59360

Στη Σκόπελο, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία της, επιστρέφει σήμερα η σορός της 52χρονης γυναίκας, που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό στη διάρκεια δεκάλεπτης κακοκαιρίας, που ξέσπασε στο νησί την περασμένη Τρίτη.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας, που κάηκε ζωντανή από τον κεραυνό μπροστά στα μάτια του συζύγου της με τον οποίο βρίσκονταν την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι στο κτήμα τους, αναμένεται να τελεστεί σήμερα στη Σκόπελο.

Χθες, βγήκαν τα αποτελέσματα για το τεστ κορονοϊού που ήταν αρνητικό και η σορός μεταφέρθηκε από το ψυγείο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου φυλσσσόταν όλες αυτές τις ημέρες, στη Λάρισα προκειμένου να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Η υπόθεση της 52χρονης συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σε μόλις δέκα λεπτά που διήρκησε το μπουρίνι κι ενώ το ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του χτύπησε κεραυνός, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της άτυχης γυναίκας μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ο οποίος εκτός από το πένθος του είχε να διαχειριστεί τόσο τη γραφειοκρατική διαδικασία, όσο και το κόστος που συνεπάγεται η μεταφορά της σορού για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας.

Σήμερα, η σορός της 52χρονης θα επιστρέψει στη Σκόπελο προκειμένου ο σύζυγός της να προχωρήσει στην τελευταία πράξη του δράματος, στην κηδεία της αγαπημένης του συζύγου με την οποία σχεδίαζε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στο σπίτι τους στην περιοχή Πευκιάς.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου