ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προετοιμάζει τη συντήρηση οδικού δικτύου για το καλοκαίρι η Σκιάθος

προετοιμάζει-τη-συντήρηση-οδικού-δικ-65917

Συντήρηση του οδικού δικτύου και παρεμβάσεις εν αναμονή στη Σκιάθο

Προετοιμασίες ενόψει της θερινής περιόδου στη Σκιάθο και τα νησιά, με τις εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου των Βορείων Σποράδων, αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, Περιφέρειας Θεσσαλίας, να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με το πράσινο φως να έχει δοθεί από την κυβέρνηση για έναρξη των πτήσεων εξωτερικού από την 1η Ιουλίου, οι επιχειρήσεις προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της φετινής σεζόν, με τη δημοτική αρχή Σκιάθου να έχει τοποθετήσει καινούργια παγκάκια στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου.

Απαγορεύεται, στο μεταξύ, η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στην οδό Παπαδιαμάντη, αλλά και σε άλλους παράλληλους δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αστυνομία Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στις παρακάτω οδούς: Στην οδό Παπαδιαμάντη από το ύψος της Τράπεζας Πειραιώς έως το λιμένα Σκιάθου. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα οχήματα τροφοδοσίας, 07:00 – 11:00 και 16:00 – 18:00.

Στην οδό Ευαγγελιστρίας, που χρησιμοποιείται για την έξοδο των οχημάτων από την Παπαδιαμάντη και όχι το αντίστροφο, όπως επισημαίνεται.

Επίσης στην οδό Μαυρογιαλή με Ευαγγελιστρίας και στην Ακτή Αντωνίου Ρήγα από πλατεία Τριών Ιεραρχών μέχρι την οδό Παπαδιαμάντη. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα οχήματα τροφοδοσίας, 07:00 – 11:00 και 16:00 – 18:00.

Επίσης το ίδιο μέτρο ισχύει στην οδό Κοραή, πίσω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Σκιάθου, στην πλατεία Αγίας Τριάδας, στην πλατεία ιερού ναού Τριών Ιεραρχών και στην πλατεία του ιερού ναού Παναγίας Λημνιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου