ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ελάφρυνση των λαϊκών οικογενειών και των επαγγελματιών ζητά η ΛΑΣ Σκιάθου

ελάφρυνση-των-λαϊκών-οικογενειών-και-139957

Τη λήψη μέτρων με στόχο την ελάφρυνση των κατοίκων της Σκιάθου ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση, θέτοντας σε προτεραιότητα την ενίσχυση στον χώρο της υγείας και στις δομές του Δήμου.

Εχοντας καταγράψει συγκεκριμένες ελλείψεις μετά από επιτόπιες περιοδείες, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΛΑΣ Σκιάθου ζητά να δημιουργηθεί και να στελεχωθεί άμεσα υπηρεσία τύπου «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς επίσης να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε προσωπικό και υλικά στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

«Η Δημοτική Αρχή αντί να ψάχνει χορηγίες και να διεκδικεί την «πατρότητα» των κοντέινερ της Fraport (σε από Νοεμβρίου αίτηση) με τους τοπικούς κομματάρχες της ΝΔ, να διεκδικήσει την κάλυψη σε υλικά και προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου» σημειώνει η ΛΑΣ και προτείνει την επίταξη κάθε ιδιωτικού μέσου Υγείας.

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι και στο πεδίο της οικονομίας. Τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης, με πρόσχημα την αρρώστια, ψάχνουν τρόπους να εφαρμόσουν μειώσεις μισθών. Τα κλειστά μαγαζιά αλλά και τα αρνητικά μηνύματα που έρχονται για το κομμάτι του τουρισμού θα δημιουργήσουν πρόσθετα βάρη στις λαϊκές οικογένειες», συμπληρώνει η ΛΑΣ κάνοντας επίσης γνωστό πως όλες οι παρατάξεις του ΚΚΕ σε δήμους και Περιφέρειες, θα καταθέσουν στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια ένα πλαίσιο προτάσεων για την ελάφρυνση των λαϊκών οικογενειών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου