ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παραδοσιακά προϊόντα της Σκοπέλου στην Εκθεση «Greek Panorama»

παραδοσιακά-προϊόντα-της-σκοπέλου-στ-298995

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Δήμος Σκοπέλου, η Σκόπελος έδωσε το παρών στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας «Greek Panorama ’19» που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο στην Αθήνα.

Συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με έντυπα άλλων μορφών τουρισμού που προσφέρει η Σκόπελος όπως Μονοπάτια, Ποδηλασία, Καταδύσεις, Καγιάκ και Ιστιοπλοΐα και πάρα πολλά τοπικά προϊόντα όπως Μέλι, Ελαιόλαδο, Ελιές, Μαρμελάδα και γλυκό Δαμάσκηνο, Ροζέδες, Χαϊμαλιά, Αμυγδαλωτά, λικέρ Δαμάσκηνο, χειροποίητα Σαπούνια και Κεραλοιφή.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν πολλοί επισκέπτες, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί και για τα τοπικά προϊόντα. Διατέθηκε αρκετό έντυπο υλικό και πολλά τοπικά προϊόντα καθώς και παραδοσιακά Γλωσσώτικα «Φουσκάκια» (Λουκουμάδες).

Το περίπτερο επισκέφτηκε και ο πρώην Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος, ο οποίος συνεχάρη την Σκόπελο για την συμμετοχή της στην έκθεση. Την Σκόπελο εκπροσώπησαν και παρέστησαν η Ευανθία Καραμεσίνη, Μέλος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και ο κ. Σύαλος, επαγγελματίας. Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί τους παραγωγούς της Σκοπέλου για τα προϊόντα και τους επαγγελματίες για το υλικό προβολής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου