ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής Σκοπέλου

οι-προτεραιότητες-της-νέας-δημοτικής-400998

Δυναμική εκκίνηση για τη νέα δημοτική αρχή Σκοπέλου, που ορκίζεται αύριο Σάββατο 24 Αυγούστου στις 20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο κτίριο «Ξενία».

Στο μεταξύ, εντείνεται η προετοιμασία ενόψει της ανάληψης καθηκόντων την 1η Σεπτεμβρίου, με τον νέο δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση να απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, προτρέποντας παράλληλα τους πολίτες να δώσουν ενεργά το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ανάπτυξης του νησιού.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Περίσσης υπογράμμισε ότι δύο είναι οι βασικοί άξονες των άμεσων προτεραιοτήτων για την επίτευξη του στόχου. Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί για τη νέα δημοτική αρχή η αναδιοργάνωση και καλύτερη δυνατή λειτουργία του Δήμου Σκοπέλου και των υπηρεσιών του «σε στενή συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κορυφαία θέση στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του νέου δημάρχου έχει επίσης η ταχύτερη δυνατή προετοιμασία για τα υπό ένταξη έργα στο ΟΧΕ. «Εχουμε προθεσμία μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου να υποβάλουμε τις προτάσεις μας και εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς στους δύο παραπάνω τομείς, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Παράλληλα σχεδιάζουμε πολλά σε όλους τους τομείς, αλλά τα δύο σκέλη που προανέφερα, είναι οι δύο πρώτες μεγάλες προτεραιότητες» είπε.

Πάγια θέση του νέου δημάρχου είναι ότι απαιτείται συλλογικό πνεύμα με τη συμμετοχή των πολιτών για να επιτευχθεί το ζητούμενο, με κυρίαρχες, σε πρώτη φάση, την ολική αναδιοργάνωση, την αναδιάταξη και την καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου