ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πολωνοί bloggers υμνούν την Αλόννησο

πολωνοί-bloggers-υμνούν-την-αλόννησο-469484

Εκστασιασμένοι με τον παράδεισο των Σποράδων έμειναν οι έγκριτοι Πολωνοί bloggers που επισκέφθηκαν την Αλόννησο το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης δημοσιογραφικής επίσκεψης που οργάνωσε ο Δήμος Αλοννήσου.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, η Madgalena Bondari και ο Εduard Bodnari, έγκυροι bloggers με εξειδίκευση στον οικογενειακό Τουρισμό, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν «τις σμαραγδένιες αποχρώσεις του μαγευτικού προορισμού που λέγεται Αλόννησος», όπως δηλώνουν με θαυμασμό στο εκτενές αφιέρωμα που έσπευσαν να δημοσιεύσουν στο έγκυρο blog τους μετά το τέλος του ταξιδιού.

Οι εμπνευσμένοι δημιουργοί περιγράφουν γλαφυρά τη γραφική Παλιά Αλόννησο, το όμορφο Πατητήρι, τα ιδιαίτερα παραθαλάσσια χωριά και ομολογούν πως «οι παραλίες του νησιού καθηλώνουν τον ταξιδιώτη και του δίνουν σοβαρό λόγο να μην ασχοληθεί με τίποτε άλλο για ημέρες, εκτός από ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και κολύμπι!»

To ταξιδιωτικό blog https://podrozujacarodzina.pl/ θεωρείται από τα δημοφιλέστερα family travel blogs της Πολωνίας. Μέσα από την ταλαντούχα «πένα» των συγγραφέων και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, δίνεται έμφαση σε ποιοτικούς εναλλακτικούς προορισμούς με μοναδική φύση, ξεχωριστή παράδοση και δραστηριότητες.

Υπολογίζεται πως το Πολωνικό blog προσελκύει 150.000 μοναδικούς επισκέπτες με ποιοτικά ενδιαφέροντα και έχει 400.000 περίπου page views. Για τον σκοπό αυτό, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στο νησί από την κ. Ιωάννα Βαφίνη, αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου που ανέλαβε γενικότερα την οργάνωση της φιλοξενίας τους.

«Η Πολωνική αγορά που αποτελεί πλέον μία από τις βασικές δεξαμενές Τουρισμού στην Ελλάδα, έχει μπει στο στόχαστρο του Δήμου Αλοννήσου. Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι προέκυψε έπειτα από προγραμματισμένη συνάντηση μας στη έκθεση Grekland Panorama στη Βαρσοβία τον Δεκέμβριο του 2018, που συμμετείχε δυναμικά ο Δήμος Αλοννήσου», δήλωσε σχετικά με την ενέργεια ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης.

Σημειώνεται πως η δράση από Πολωνία, που έλαβε χώρα ταυτόχρονα με την εξειδικευμένη δημοσιογραφική αποστολή από Γερμανία και Ιταλία με έμφαση τον καταδυτικό Τουρισμό, εντάσσεται στο πρόγραμμα προβολής του Δήμου Αλοννήσου που υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρία Τουριστικού Marketing Remake.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου