ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Περισσότερα από 150 έργα εξασφαλίστηκαν στην Αλόννησο

περισσότερα-από-150-έργα-εξασφαλίστηκαν-515041

Πλούσιος ο απολογισμός έργου της δημοτικής αρχής Π. Βαφίνη

Πάνω από 150 έργα ανάπτυξης, περισσότερες από 60 μελέτες για το μέλλον της Αλοννήσου, εκατοντάδες εκδηλώσεις ή δράσεις και κυρίως τα 28.5 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Πέτρου Βαφίνη από προγράμματα, συνθέτουν τον πλήρως παραγωγικό και πλούσιο απολογισμό πεπραγμένων της για το Δήμο Αλοννήσου την περίοδο 2014 – 2019.

Ενας εντυπωσιακός αριθμός έργων και δράσεων σε όλα τα πεδία, οικονομία, τουρισμός, ανάπτυξη, υγεία, πρόνοια, οικολογία και περιβάλλον πραγματοποιήθηκαν χάρη στην άρτια προετοιμασία του Δήμου κατά την προηγούμενη περίοδο 2011 – 2014, καθώς και τα άμεσα αντανακλαστικά του, ώστε να αξιοποιηθεί κάθε ευκαιρία που ωφελεί την Αλόννησο.

Ταυτόχρονα με την υλοποίηση, τέθηκαν οι βάσεις για ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές, μέσα από τη σύνταξη και έγκαιρη υποβολή μελετών για νέα έργα και δράσεις για την επόμενη τετραετία.

Μερικά από τα ενδεικτικά έργα και δράσεις είναι τα «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων – βιολογικός καθαρισμός», προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ, οι λιμενικές εγκαταστάσεις αλιευτικού καταφυγίου Βότση, προϋπολογισμού άνω των 3,8 εκατ. ευρώ, έργα ύδρευσης ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων στον απολογισμό περιλαμβάνεται το κλειστό γυμναστήριο Αλοννήσου,. Η προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο. Προϋπολογισμός 1.526.000 ευρώ. Το έργο έχει ολοκληρωθεί, η δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χωρών κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου