ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για το Skiathos Palace

δυναμικά-ξεκίνησε-η-σεζόν-για-το-skiathos-palace-534757

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό υποδέχτηκε τη φετινή σεζόν το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που τελέστηκε προχθές Μεγάλη Τρίτη, άνοιξε τις πύλες του το εμβληματικό ξενοδοχείο Skiathos Palace για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της πασχαλινής περιόδου και τους πρώτους αλλοδαπούς τουρίστες της φετινής σεζόν. Υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με θέα το απέραντο γαλάζιο συνθέτουν το προφίλ του ξενοδοχείου, που άνοιξε με αξιώσεις τις πύλες του για μια ακόμη χρονιά για να υποδεχθεί πλήθος επισκεπτών.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Στον καθιερωμένο Αγιασμό, που τελέστηκε στο ξενοδοχείο με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου, παραβρέθηκαν ιερείς, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου και ευχήθηκαν τα καλύτερα για φέτος.

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ξεκινά και επίσημα η φετινή σεζόν για το ξενοδοχείο Skiathos Palace, που ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί αρκετούς τουρίστες, επισκέπτες και λάτρεις της Σκιάθου, των τοπικών παραδοσιακών εθίμων και της κατανυκτικής ατμόσφαιρας των ημερών.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Αρης Δερβένης, «ψυχή» του ξενοδοχείου, υπογράμμισε ότι «είναι ικανοποιητική η κίνηση του τριημέρου, καθώς ακολουθεί μετά το Πάσχα η Πρωτομαγιά και κατά συνέπεια υπάρχουν κρατήσεις. Πολλοί Ελληνες επισκέπτονται το νησί με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα για να βιώσουν το κλίμα των ημερών και παράλληλα περιμένουμε και τους πρώτους ξένους επισκέπτες της φετινής τουριστικής περιόδου», προσέθεσε.

Συγκεκριμένα αύριο Μεγάλη Παρασκευή καταφθάνουν στο νησί οι πρώτοι Ολλανδοί επισκέπτες με τσάρτερ της TUI Ολλανδίας και την Πρωτομαγιά αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες με την Thomas Cook.

Ο κ. Δερβένης εμφανίζεται αισιόδοξος για την έκβαση της φετινής σεζόν και εκτιμά ότι δεν θα σημειώσει μεγάλη απόκλιση για το νησί της Σκιάθου σε σύγκριση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι έχουν επηρεαστεί από το Brexit οι Βρετανοί τουρίστες.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις και διεθνή συνέδρια με ανάλογη απήχηση και προβολή.

Τον Μάιο ακολουθούν διεθνή συνέδρια με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο Skiathos Palace θεωρείται το καλύτερο συνεδριακό κέντρο της Μαγνησίας και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν βέβαια και τα events που θα διοργανωθούν στο νησί, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά να έχει το «Match Race – The Skiathos Palace Cup», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 10 έως και 12 Μαΐου στον όρμο των Κουκουναριών.

Κλείνοντας ο κ. Δερβένης ευχήθηκε «Καλό Πάσχα και καλή σεζόν σε όλους», ενώ προσέθεσε ότι το νησί διαθέτει ένθερμους φίλους που διατηρούν σε υψηλή θέση την παρουσία της Σκιάθου σε διεθνές επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου