ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παν. Διολέττας: Κάποιοι επιδίδονται σε ύπουλο αγώνα εναντίον μας

παν-διολέττας-κάποιοι-επιδίδονται-σε-540199

Σοβαρές καταγγελίες από τον υποψήφιο δήμαρχο Σκιάθου για τρομοκράτηση υποψηφίων του συνδυασμού του

Τρομοκράτηση υποψηφίων του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τη Σκιάθο» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Διολέττα καταγγέλλει ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού, «δείχνοντας» ως υπαίτιους τους υποψηφίους αντιπάλων συνδυασμών.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Διολέττας προβαίνει σ’ αυτή τη σοβαρή καταγγελία και προειδοποιεί πως δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, προειδοποιώντας πως θα προσφύγει ακόμη και νομικά, αν συνεχιστεί αυτό.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου Παναγιώτης Διολέττας αναφέρει: «Με την επίσημη ανακοίνωση για την κάθοδο του συνδυασμού μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κάποιοι υποψήφιοι αντίπαλων παρατάξεων ή προσκείμενοι προς αυτούς, εμφανώς τρομοκρατημένοι, συνειδητοποίησαν ότι η εκλογή τους είναι αμφίβολη έως αδύνατη και επιδόθηκαν σε ένα αναίσχυντο , ύπουλο αγώνα με τηλεφωνικές ύβρεις και απειλές σε γυναίκες υποψήφιες της δικής μας παράταξης και με προφανή τελικό στόχο αφενός την αποτροπή της συμμετοχής μας στην εκλογική μάχη και αφετέρου την «εξασφάλιση» της δικής τους εκλογής.

Είναι πολύ λυπηρό ότι σε μια μικρή κοινωνία όπου γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο, να συμβαίνουν τέτοιες απρέπειες ειδικά όταν στοχοποιούνται απλές γυναίκες, μητέρες, νοικοκυρές και εργαζόμενες. Μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου τους.

Θέτουμε υπόψη των συγκεκριμένων κυρίων ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι αφελείς, γνωρίζουν ποιοι είναι «ικανοί» για τέτοιες τακτικές και ότι οι μεθοδεύσεις αυτές παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Δεν πρόκειται ασφαλώς να παραμείνουμε θεατές μπροστά σε αθλιότητες τέτοιου μεγέθους.

Δεν υποχωρούμε ούτε βήμα στις αρχές και τους σκοπούς μας, αντίθετα πεισμώνουμε περισσότερο! Οι απειλές, οι διώξεις και οι προγραφές των άθλιων τραμπούκων θα γίνουν οργισμένο κύμα και τελικώς θα πλήξει τους ίδιους.

Επιφυλασσόμεθα παντός περαιτέρω νόμιμου δικαιώματός μας. Με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς, με αφοσίωση στις αρχές μας, με εμπιστοσύνη στους δημότες, με ρεαλισμό και όραμα, προχωράμε μπροστά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου