ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ομιλία για την εμμηνόπαυση στη Σκιάθο

ομιλία-για-την-εμμηνόπαυση-στη-σκιάθο-577184

Πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών με την ομάδα του Κέντρου Υγείας

Ομιλία με θέμα «Εμμηνόπαυση και οι ψυχολογικές της διαταραχές» συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου με την ομάδα υγείας του Κέντρου Υγείας του νησιού στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Συραϊνώ Μπαράκη χαιρέτισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στο ιστορικό της παγκόσμιας ημέρας. Κατόπιν παρουσίασε την ομάδα υγείας, που απαρτιζόταν από τις ομιλήτριες Μαρία Στρούγγη μαία, Ειρήνη Μπάστα επισκέπτρια υγείας, τη διαιτολόγο Σταματία Χονδρονικολή και την κοινωνική λειτουργό Αριστέα Σεβλιανού.

Η κάθε μία εισηγήτρια ανέπτυξε το θέμα σύμφωνα με την ειδικότητά της, ενώ στο τέλος έγινε προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο που ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες. Ακολούθησε συζήτηση και μοιράστηκαν ερωτηματολόγια, στα οποία ζητήθηκε από τις παριστάμενες μεταξύ άλλων να υποβάλουν προτάσεις για επόμενα θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε στις παρευρισκόμενες χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τα σχόλια των γυναικών ήταν θετικά και ενθαρρυντικά για επόμενες ανάλογες παρουσιάσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου