ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο Βελιγράδι ο Δήμος Σκιάθου

στο-βελιγράδι-ο-δήμος-σκιάθου-599729

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFT 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως και τις 24 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι, συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου, ενδυναμώνοντας τους δεσμούς επικοινωνίας με τις αγορές του εξωτερικού.

Η IFT αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στα Βαλκάνια, στην οποία πήραν μέρος πάνω από 56 κράτη και 1.100 εκθέτες, αριθμός ρεκόρ για τη συγκεκριμένη έκθεση. Τον Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Παναγιώτης Διολέττας. Η Σερβία αποτελεί μια σημαντική πηγή για την ελληνική τουριστική αγορά και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2019 είναι για ακόμα μία φορά άκρως θετικά.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, μέλη του εκθεσιακού τουρισμού, ταξιδιώτες αναψυχής επισκέφτηκαν το περίπτερο της Σκιάθου για να κλείσουν συμφωνίες με όλα τα τουριστικά αντικείμενα και υπηρεσίες, αλλά και για να ενημερωθούν για τον προορισμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλη ζήτηση από το κοινό της Σερβίας για ενοικίαση βιλών, αλλά και για ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Επόμενος σταθμός για τον Δήμο Σκιάθου είναι η διεθνής τουριστική έκθεση ITB, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 6 έως και τις 10 Μαρτίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου