ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΛΑΣ στη Σκιάθο

πλήθος-κόσμου-στην-εκδήλωση-της-λασ-στ-617545

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σκιάθο. Στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Βάϊος Καρπέτας υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Μανώλης Σιδερής, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Σκιάθου, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά σε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και τόνισε ότι στόχος του είναι η πάλη για μία καλύτερη ζωή.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου Βάιος Καρπέτας, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη δημοτική αρχή.

«Υλοποίησαν και εδραίωσαν την πολιτική της επιβολής φόρων, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας στους υπαλλήλους του δήμου και τον απογύμνωσαν από προσωπικό», ανέφερε μεταξύ άλλων και παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου.

Στο βήμα ανέβηκε τέλος και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές, ο οποίος αναφέρθηκε στο διεκδικητικό πλαίσιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για πλήρη και μόνιμη εργασία, εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων, μαζικές προσλήψεις στην δημόσια υγεία και πρόνοια, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική ασφάλιση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου