ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θέλει να τιμήσει τη μνήμη του γιου της, αλλά…

θέλει-να-τιμήσει-τη-μνήμη-του-γιου-της-707276

Νέες «περιπέτειες» για την ταλαιπωρημένη μητέρα του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη

Θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στη μνήμη του παιδιού της που εξαφανίστηκε εντελώς αιφνίδια και απρόσμενα από τον όρμο Βότση, ενώ έκανε διακοπές στην Αλόννησο, και δεν της το επιτρέπουν.

Η μητέρα του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη, Ματούλα Κοτρώτσιου, που μέχρι σήμερα συνεχίζει να αναζητά τον γιο της, καθώς ενώ έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή της εξαφάνισής του, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα σημείο ζωής του, αντιμετωπίζει τώρα νέες «περιπέτειες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κοτρώτσιου θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στον όρμο Βότση, στην περιοχή όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο γιος της, στη μνήμη του παλικαριού της.

Η μητέρα του 30χρονου Θεσσαλονικιού απευθύνθηκε έτσι στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας και υπέβαλε σχετική αίτηση.

Όμως, η απάντηση της Κτηματικής Υπηρεσίας που έφτασε τελικά πριν από δύο εβδομάδες είναι απορριπτική.

Με έγγραφό της η Κτηματική Υπηρεσία ενημέρωνε τη γυναίκα ότι δεν δύναται να προβεί σε παραχώρηση χρήσης αιγιαλού για το εικονοστάσι, διότι δεν προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις του νόμου.

«Εξετάζουμε τις ενέργειες που θα ακολουθήσουμε προκειμένου η μνήμη του 30χρονου Θεσσαλονικιού να τιμηθεί και η επιθυμία της ταλαιπωρημένης μητέρας του να ικανοποιηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της κ. Κοτρώτσιου Σπύρος Δεσύλλας.

Επισημαίνεται ότι η μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη σε βάρος δύο ατόμων βρίσκεται στην ανάκριση.

Οι καταθέσεις κάθε εμπλεκόμενου με την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ολοκληρωθεί και τώρα αναμένεται να περατωθεί και η κύρια ανάκριση και να ασκηθούν ή όχι διώξεις.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2016 από τον όρμο Βότση Αλοννήσου. Όταν συνέβη το μοιραίο βρισκόταν στην Αλόννησο για διακοπές. Αποχωρώντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του είχε πει στη φίλη του ότι θα πήγαινε μία βόλτα, όμως δυστυχώς δεν επέστρεψε ποτέ.

Τελευταία φορά εθεάθη από κατοίκους του νησιού να απομακρύνεται στα ανοιχτά της θάλασσας κολυμπώντας.

Στους επανειλημμένους κύκλους ερευνών που έγιναν και με ιδιώτες ερευνητές της οικογένειας η σορός του 30χρονου δεν εντοπίστηκε ποτέ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου