ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χειμερινά δρομολόγια πλοίων προς τις Σποράδες

χειμερινά-δρομολόγια-πλοίων-προς-τις-836895

Ανοιξε από χθες ο κύκλος των χειμερινών ακτοπλοϊκών δρομολογίων από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων και αντιστρόφως.

Το «Εξπρές Σκιάθος» και το φλάιν ντόλφιν «Ερατώ» συνεχίζουν τα δρομολόγια στην γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων, ενώ ο «Πρωτέας» θα «απουσιάσει» για διάστημα δύο μηνών περίπου, από την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω του καθιερωμένου ελέγχου ετήσιας επιθεώρησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των δρομολογίων που ανακοινώθηκαν χθες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ο «Πρωτέας» θα αποπλεύσει αύριο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι από το λιμάνι του Βόλου και την Κυριακή θα καταπλεύσει στις 5 το απόγευμα στο λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας επιβάτες από τα νησιά.

Στο διάστημα της απουσίας του «Πρωτέα», την τροφοδοσία των νησιών αναλαμβάνει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος», το οποίο θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Βόλου. Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αποπλέει καθημερινά στις 8 το πρωί με προορισμό στην Σκιάθο και την Γλώσσα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο και τις υπόλοιπες μέρες, Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, την Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλόννησο. Την Παρασκευή, το πλοίο θα προσεγγίζει Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο.

Το φλάιν ντόλφιν «Ερατώ», θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 2 το μεσημέρι για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο και κάθε Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου