ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στη Σκόπελο

σεμινάριο-καρδιοαναπνευστικής-αναζω-839569

Σεμινάριο για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο, στον χώρο του «Ορφέα», από τη Λέσχη Εθελοντών Βόλου Επι.ΖΩ σε συνεργασία με τον σύλλογο υποστήριξης χρόνιων ασθενών «Φάρος Σκοπέλου».

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο έλαβαν τις βασικές γνώσεις σχετικά με την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση-Bls/Aed.Erc, την πλάγια θέση ασφάλειας, την πνιγμονή από ξένο σώμα, σε θεωρητικό επίπεδο και παράλληλα είχαν την ευκαιρία της πρακτικής εφαρμογής αυτών, υπό την καθοδήγηση του εισηγητή του σεμιναρίου κ. Πέτρου Γαβαλά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους συμμετείχαν στην δράση καθώς και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της. Τον Δήμο Σκοπέλου για την παραχώρηση του «Ορφέα», την Anes Ferries και τον πλοίαρχο του «Πρωτέα» κ. Αντωνίου «για την ευαισθησία που δείχνουν σε ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες για την επίτευξη των στόχων τους, την πρόεδρο Μάγδα Πατσή και το Δ.Σ. του συλλόγου «Φάρος Σκοπέλου», τον Ροταριανό Ομιλο Βόλου, αρωγό στην προσπάθεια, την Λέσχη Εθελοντών Βόλου, την Επι.Ζω – Επιμόρφωση ζωής, τους Γιάννη και Εύη Κεχριώτη, τον Πέτρο Γαβαλά και την Εύη Ροδίου εκπαιδευτές ERC, μέλη της Επι.Ζω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου