ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο ακροατήριο τη Δευτέρα η υπόθεση της 39χρονης σεφ

στο-ακροατήριο-τη-δευτέρα-η-υπόθεση-τη-727771

Στο εδώλιο του Τριμελούς μεθαύριο Δευτέρα ο οδηγός της μοιραίας μοτοσικλέτας

Ζωντανεύουν μεθαύριο Δευτέρα 29 Οκτωβρίου οι εικόνες από το δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή από την 39χρονη σεφ από το Δίστομο Σόνιας Αρμακόλα.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Σκιάθο. Στις 11 Σεπτεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Ξανέμου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο οδηγός της μοτοσικλέτας, στην οποία ήταν συνεπιβάτιδα η 39χρονη σεφ, ένας Σύρος. Εναντίον του οδηγού έχει σχηματιστεί κατηγορία για ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 4.30 τα ξημερώματα οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς να έχει ικανότητα οδήγησης και χωρίς να επιδεικνύει σύνεση.

Έτσι, φέρεται ότι ενώ κινούταν με τη μοτοσικλέτα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Ξανέμου, δεν πραγματοποίησε εγκαίρως ελιγμό, αλλά επέπεσε σε λακκούβα του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το όχημά του να ανατραπεί.

Η άτυχη σεφ που καθόταν στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο κεφάλι και μετά από πολυήμερη νοσηλεία άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια της άτυχης σεφ για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως μπήκε στο αρχείο μετά από εισαγγελική έρευνα. Η Εισαγγελία Βόλου έκρινε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας και τις καταθέσεις που ελήφθησαν δεν τελέστηκε κάποιο αξιόποινο αδίκημα με δόλο.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου