ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παράπονα για τη μείωση δρομολογίων στη Σκόπελο

παράπονα-για-τη-μείωση-δρομολογίων-στ-728222

Παράπονα εκφράζουν κάτοικοι της Σκοπέλου λόγω της μείωσης των δρομολογίων των λεωφορείων μετά τη λήξη της θερινής σεζόν, ενώ υπογραμμίζουν ότι καθίσταται δυσκολότερη η μετακίνησή τους στη διάρκεια του χειμώνα.

Κάτοικος του νησιού επισημαίνει χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τα χειμερινά δρομολόγια των λεωφορείων, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι δυνατή η μετάβαση στο Νέο Κλήμα και τον Πάνορμο κάθε Κυριακή, καθώς αμέσως μετά τη θερινή σεζόν καταργείται το συγκεκριμένο κυριακάτικο δρομολόγιο.

Το τελευταίο δρομολόγιο από Σκόπελο προς Λουτράκι πραγματοποιείται στις 13.15 και από Λουτράκι προς Σκόπελο αντίστοιχα στις 14.30 τις καθημερινές, όπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού, ενώ τονίζουν παράλληλα ότι καθίσταται δύσκολη η μετακίνησή τους μόλις ολοκληρώνεται η τουριστική σεζόν.

Ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης υπογράμμισε ότι: «Πιστεύω ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόλις έρθουν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τα χειμερινά δρομολόγια των λεωφορείων». Ο ίδιος σημείωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο γνωμοδοτεί και στη συνέχεια προωθεί προς έγκριση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. «Λαμβάνονται πάντα υπόψη οι ανάγκες και τα αιτήματα του κόσμου, καθώς και των λεωφορειούχων, αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχουν δρομολόγια κάθε μέρα» επισήμανε ο κ. Βασιλούδης.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου Γιώργος Πατσής ανέφερε από την πλευρά του «θα έπρεπε ήδη να έχουν καταθέσει την πρότασή τους στο δημοτικό συμβούλιο οι λεωφορειούχοι», ενώ υπογραμμίζει ότι «ο Δήμος γνωμοδοτεί πάνω στο αίτημα των λεωφορειούχων, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα του κόσμου και τη βιωσιμότητα της πρότασης».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου