ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παρουσίαση του έργου του Συλλόγου «Φάρος Σκοπέλου» στην Αλόννησο

παρουσίαση-του-έργου-του-συλλόγου-φά-734994

Ο σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών «Φάρος Σκοπέλου» με τη συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας Αλοννήσου, πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου μια δημόσια παρουσίαση του έργου, των δράσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών του στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσου, στο πλαίσιο της προσπάθειας διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του συλλόγου και στο γειτονικό νησί της Αλοννήσου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η πρόεδρος του «Φάρου Σκοπέλου» κ. Πατσή και η ψυχολόγος/συντονίστρια του συλλόγου κ. Καφαντάρη μίλησαν για την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του συλλόγου, τους στόχους, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σε ασθενείς και φροντιστές, καθώς και τους τρόπους διασύνδεσης και διεύρυνσης των υπηρεσιών στο νησί της Αλοννήσου, συζήτησαν με τους παρευρισκομένους σχετικά με τα ανωτέρω μετά τη λήξη της παρουσίασης και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Εκτός από την παρουσίαση της δράσης του συλλόγου, η πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και η συντονίστρια του συλλόγου συναντήθηκαν με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Αλοννήσου, την ψυχολόγο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και τον αγροτικό γιατρό, προκειμένου να συζητηθεί περαιτέρω το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του «Φάρου Σκοπέλου» και των επαγγελματιών Υγείας της Αλοννήσου, με στόχο τον καλύτερο δυνατό τρόπο διασύνδεσης και συνεργασίας, αλλά και την περαιτέρω ενημέρωσή τους σχετικά με τη δράση που αναπτύσσεται.

Ο σύλλογος ευελπιστεί ότι η εν λόγω παρουσίαση θα αποτελέσει την αρχή της επέκτασης της δράσης του και εκτός Σκοπέλου, στόχος ο οποίος είχε τεθεί ήδη από την ίδρυση του συλλόγου και ευχαριστεί τόσο τους επαγγελματίες Υγείας της Αλοννήσου που τον τίμησαν με την παρουσία τους και επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία, όσο και τους δημότες του νησιού που ήταν παρόντες και στήριξαν κι αυτοί με τη σειρά τους τη δράση του συλλόγου «Φάρος Σκοπέλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου