ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Αλοννήσου

παραιτήθηκε-η-πρόεδρος-της-επιτροπής-736978

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Κική Αναγνώστου με αιχμές για απαξιωτική συμπεριφορά

Κεραυνός εν αιθρία για το δημοτικό συμβούλιο Αλοννήσου η ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας Κικής Αναγνώστου, η οποία κάνει λόγο για «απαξιωτική συμπεριφορά» από την πλευρά του δημάρχου, σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ.

Η Κική Αναγνώστου, μέχρι πρότινος πρόεδρος στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας της Αλοννήσου, κατέθεσε χθες επιστολή παραίτησης στον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Τσουκανά, που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της από την παράταξη της πλειοψηφίας, με την οποία είχε εκλεγεί.

Στη διαδικτυακή ανάρτησή της η ίδια υπογράμμισε ότι υπέβαλε προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την παραίτησή της και από τη θέση της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ενώ ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό «Ενότητα για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση», με τον οποίο εξελέγη δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής της επικαλέστηκε «λόγους ευθιξίας» και συμπεριφορά «απαξιωτική προς το έργο και την προσφορά μου», ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών στις οποίες προήδρευε «για την άριστη συνεργασία», τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει πλέον από τη θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με την κ. Αναγνώστου, η οποία τόνισε ότι δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις. Δεν κατέστη, ωστόσο, δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Αλοννήσου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός του νησιού.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου