ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στην Αλόννησο διάσημος Ρουμάνος παρουσιαστής

στην-αλόννησο-διάσημος-ρουμάνος-παρο-744432

Συνεργείο της ρουμανικής τηλεόρασης επισκέφθηκε αυτές τις μέρες την Αλόννησο με σκοπό να καταγράψει τις ομορφιές του νησιού για να τις προβάλει στο τηλεοπτικό κοινό της χώρας. Πρόκειται για το κανάλι Pro TV, το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό δίκτυο της Ρουμανίας, το οποίο ανήκει στην αμερικανική εταιρεία παραγωγής Warner.

Τα γυρίσματα έγιναν για την τηλεοπτική εκπομπή «Vorbeste Lumea», την πλέον επιτυχημένη εκπομπή του σταθμού, η οποία προβάλλεται καθημερινά στην πρωινή – μεσημεριανή ζώνη και έχει χαρακτήρα ψυχαγωγικό και ενημερωτικό.

Ο διάσημος Cove, από τους πλέον επιτυχημένους παρουσιαστές της ρουμανικής τηλεόρασης, και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Betty ξεναγήθηκαν στο νησί, επισκέφθηκαν το Θαλάσσιο Πάρκο, δοκίμασαν τις τοπικές γεύσεις, συμμετείχαν στην παρασκευή τοπικών πιάτων σε επίδειξη μαγειρικής και διασκέδασαν σε βραδιά με ζωντανή ελληνική μουσική με την προσωπική φροντίδα της προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου, η οποία ήταν υπεύθυνη για την οργάνωση της φιλοξενίας και την ξενάγησή τους στο νησί.

Το ταξίδι εξοικείωσης στις Σποράδες αποτελεί ενέργεια του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας και Βουλγαρίας σε συνεργασία με φορείς των τριών νησιών, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο Διευθυντής του Γραφείου, Γιώργος Σταφυλάκης.

Ο κ. Σταφυλάκης δήλωσε «πολύ χαρούμενος που για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι, έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ τα νησιά των Σποράδων και ιδιαίτερα την Αλόννησο, η οποία βρίσκεται στις προτεραιότητες μας για τα ταξίδια εξοικείωσης».

Είχε προηγηθεί το επιτυχημένο ταξίδι του Ιουνίου με το τηλεοπτικό συνεργείο από τη Βουλγαρία και τώρα ήρθε η σειρά να προβληθούν και στη Ρουμανία ποικίλες πλευρές της Αλοννήσου, καθώς στο συγκεκριμένο ταξίδι δεν καταγράφηκαν μόνο οι φυσικές ομορφιές του νησιού αλλά και η τοπική γαστρονομία, η ιστορία και ο πολιτισμός. «Η συνεργασία με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, υπήρξε και τις δύο φορές άψογη και την ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία», είπε ο κ. Σταφυλάκης.

Από την πλευρά της, η κ. Αναγνώστου ευχαρίστησε τον κ. Σταφυλάκη «για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης ενός ακόμα επιτυχημένου ταξιδιού εξοικείωσης στην περιοχή μας», ενώ συνέχισε λέγοντας «ευελπιστώ σε νέες δράσεις και ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου