ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Το νέο ωράριο χρήσης μουσικής στην Αλόννησο

το-νέο-ωράριο-χρήσης-μουσικής-στην-αλό-785041

Παράταση του ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου.

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Σώμα, πλέον παρέχεται η δυνατότητα παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων μέχρι τις 24:00 στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Αλοννήσου.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων μέχρι τη 01:00 κατά τις ημέρες Κυριακή έως Πέμπτη και μέχρι τις 03:00 κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και τις παραμονές αργιών, συμπεριλαμβανομένης της 26ης Ιουλίου.

Η έγκριση της παράτασης θα δίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου κατόπιν αίτησης που θα καταθέτει ο ενδιαφερόμενος, χωρίς την προσκόμιση άλλων δικαιολογητικών πέραν του αποδεικτικού υποβολής της γνωστοποίησης και θα επανεξετάζεται κάθε έτος.

Η παράταση του ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων θα δίνεται υπό τους όρους τήρησης των διατάξεων της Υγειονομικής Διάταξης Α5/301 0/1985 και της Αστυνομικής Διάταξης 3/1996. Θα ανακαλείται σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης των παραπάνω διατάξεων.

Επισημαίνεται ότι η λειτουργία κάθε είδους μουσικών οργάνων καθώς και στερεοφωνικών μηχανημάτων και ηλεκτροφώνων απαγορεύεται χωρίς άδεια.

Σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απαγορεύονται τα τραγούδια, οι απαγγελίες και άλλες θορυβώδεις εκδηλώσεις, καθώς και η χρήση ραδιοφώνων και τηλεοράσεων, εφόσον προκαλείται διατάραξη της ησυχίας των περιοίκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου