ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Εναν μύθο θα σας πω…»

εναν-μύθο-θα-σας-πω-787294

Σε έναν μύθο θα ταξιδέψουμε με μια βάρκα του Μάνου, σαν χρυσοπράσινο φύλλο του Μίκη, αύριο Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, στο ξενοδοχείο Atrium, στη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η ερμηνεύτρια Ηρώ, με μόνη συνοδεία ένα πιάνο.

Το πλούσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια εμβληματικών συνθετών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, αλλά και σύγχρονων όπως του Σταμάτη Κραουνάκη.

Μεγάλος χορηγός της συναυλίας είναι το ξενοδοχείο Atrium, γνωστό για τις σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, την εκδήλωση υποστηρίζει ως χορηγός η Hellenic Seaways.

Είσοδος ελεύθερη/ απαραίτητη η κράτηση θέσεων τηλ. 24270 49345 & 6938246755.

Η ερμηνεύτρια

Η Ηρώ θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έχει στο ενεργητικό της 10 δισκογραφικές δουλειές στις οποίες έχει γράψει η ίδια τα περισσότερα τραγούδια σε μουσική και αρκετά από αυτά και σε στίχους.

Από αυτούς τους δίσκους έχει έναν χρυσό και έναν πλατινένιο φτάνοντας στον επίσημο κατάλογο της IFPI στην πρώτη θέση σε κατάταξη με το δίσκο «Απογείωση», ενώ στο ραδιόφωνο έφτασε στην πρώτη θέση για τέσσερις συνεχείς μήνες και στην δεύτερη θέση σε ποσότητα μετάδοσης στην τριετία 2002-2004.

Έχει επίσης ένα δίσκο με τέσσερα παιδικά τραγούδια των οποίων τα έσοδα δόθηκαν για την κατασκευή του παιδικού ξενώνα «Ίρις» για παιδιά με ψυχικές διαταραχές. Επιλέχθηκε από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη να ερμηνεύσει με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μελοποιημένη ποίηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Έχει στο ενεργητικό της αξιόλογο αριθμό εμφανίσεων με σημαντικότερη αυτήν της μικρής Επιδαύρου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών. Ακόμα εμφανίσεις με πιάνο και τραγούδι και ενορχηστρώσεις σε πληθώρα εκδηλώσεων και σε συνεργασία με γνωστούς Έλληνες και ξένους συνθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές. Έχει γράψει μουσική για θέατρο σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου