ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών στη Σκιάθο

εμβολιασμός-ανασφάλιστων-παιδιών-στ-73982

Κάλεσμα ενίσχυσης της προσπάθειας του Συλλόγου Σκιάθου «Οι δύο Αλέξανδροι» για τον εμβολιασμό των ανασφάλιστων παιδιών, απευθύνεται σε όλα τα μέλη της τοπικής κοινωνίας.

«Ο εμβολιασμός των παιδιών είναι κοινωνική ευθύνη. Η οικονομική κρίση έφερε πάλι στην επιφάνεια ξεχασμένες ασθένειες. Τα παιδιά είναι τα μεγάλα αθώα θύματα. Η Σκιάθος με την πνευματική της παράδοση, το προηγμένο πολιτιστικό επίπεδο, την κοινωνική της ευαισθησία, δεν θα ανεχθεί να έχει παιδιά ανεμβολίαστα, επειδή οι γονείς τους είναι ανασφάλιστοι. Με το μικρό ή μεγάλο οβολό μας μπορούμε να τα προστατεύσουμε» υπογραμμίζουν τα μέλη του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σκιαθιτών «Οι Δύο Αλέξανδροι»στοχεύει στην αγορά και την παράδοση στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου παιδικών εμβολίων, για τις ανάγκες εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών στη Σκιάθο.

Πρόκειται για τα εμβόλια: Prevenar – 13 (κατά του πνευμονιόκοκκου), Neisvac – c (κατά της μηνιγγίτιδας), Menveo (κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου), Vaqta – 25 (κατά της ηπατίτιδας Α).

Για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού αγοράς των ακριβών αυτών εμβολίων, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό: Alphabank. IBAN: GR 750140624062 4002320000942.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου