ΠΟΛΟ

Στην Ηλιούπολη ο Βόλος

στην-ηλιούπολη-ο-βόλος-181817

Κομβικά παιχνίδια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος περιλαμβάνει η ένατη αγωνιστική της Α2 υδατοσφαίρισης ανδρών, το πρόγραμμα της οποίας έχει ήδη ανοίξει το προηγούμενο Σάββατο με τη νίκη του ΓΣ Περιστερίου επί του ΝΟ Καλαμάτας, για τον Νότιο Ομιλο.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στα παιχνίδια του Α’ Ομίλου, το βολιώτικο ενδιαφέρον εστιάζεται στο εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει η ομάδα του Βόλος Υδατοσφαίριση – Κολύμβηση με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης, αύριο Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 μ.μ. Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα βρίσκεται, έπειτα από εξαιρετική πορεία στον α’ γύρο, στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με ενδεχόμενη νίκη στην Αθήνα θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην είσοδό της στα πλέι οφ της διοργάνωσης και στην παραμονή στην κατηγορία. Οι Βολιώτες στα τελευταία παιχνίδια μετρούν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και θέλουν τους τρεις βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Από την άλλη, η ομάδα της Αττικής με νίκη θα μπει για τα καλά στο κόλπο για την είσοδο στα πλέι οφ, διεκδικώντας την 4η προνομιούχο θέση, ενώ είναι ήδη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές του παιχνιδιού, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, ορίστηκαν οι κ.κ. Πολυχρονόπουλος και Μικεδάκης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ντέρμπι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Γέρακα, ανάμεσα στον 3ο της κατάταξης Νηρέα και στον πρωτοπόρο ΟΦΘ, στο σημερινό εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής. Στις 3 μ.μ., μία ώρα μετά την έναρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ο ουραγός Μίλων αναμετράται με την ΑΕ Χαϊδαρίου. Αύριο, πέρα του παιχνιδιού του Βόλου με τον ΓΣ Ηλιούπολης, θα γίνει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αρη και ΝΟ Λάρισας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ Ομιλος

Σήμερα:

2 μ.μ. Νηρέας Γέρακα – ΟΦΘ NEOTEX

Κολυμβητήριο Γέρακα

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Βασιλείου

3 μ.μ. ΑΟΝΣ Μίλων – ΑΕ Χαϊδαρίου

Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Στεφανάκης

Αύριο

2 μ.μ. Αρης – ΝΟ Λάρισας

Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

2 μ.μ. ΓΣ Ηλιούπολης – ΟΥΚ Βόλου

Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Μικεδάκης

Βαθμολογία (8 αγώνες)

1. ΟΦΘ ΝΕΟΤΕΧ 19 (84-68)

2. Βόλος 15 (71-60)

3. Νηρέας Γέρακα 14 (75-71)

4. ΝΟ Λάρισας 11 (70-66)

5. ΑΕ Χαϊδαρίου 11 (71-76)

6. Αρης Θεσσαλονίκης 9 (81-81)

7. ΓΣ Ηλιούπολης 7 (60-73)

8. ΑΟΝΣ Μίλων 2 (64-81)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου