ΠΟΛΟ

Επέστρεψε με βαθμό από την Πάτρα ο ΟΥΚ Βόλου

επέστρεψε-με-βαθμό-από-την-πάτρα-ο-ουκ-β-693210

Τον βαθμό της ισοπαλίας… τσίμπησε ο ΟΥΚ Βόλου (7-7), σε μια πολύ δύσκολη έδρα, εκείνη της ΝΕ Πατρών και στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» ξεκινώντας επιτυχημένα το ταξίδι του στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Α2 ανδρών.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Βολιώτες, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Ομίλου τους επέστρεψαν… από την κόλαση, καθώς την μέτρια εμφάνιση των πρώτων είκοσι λεπτών του παιχνιδιού (δυόμιση περίπου οκτάλεπτα), όπου βρέθηκαν να χάνουν με 3 και μετέπειτα με 4 γκολ διαφορά (6-2), διαδέχθηκε η τρομερή ανατροπή των δύο τελευταίων, όπου οι παίκτες του Γιώργου Ντόνα έδειξαν τη δυναμική τους, παίρνοντας εν τέλει το βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα, το τελικό 7-7 ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Μαρινάγη, 3’’ πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι της ΝΕ Πατρών μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-1 στη λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ έκαναν τέσσερα τα γκολ της διαφοράς στη διάρκεια της δεύτερης και της τρίτης περιόδου (5-1, 6-2). Ο ΟΥΚ μείωσε σε 6-4 στη λήξη της τρίτης περιόδου, ενώ καθοριστικό ήταν το χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στην έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου, με τον Ιωακείμ που ήταν ο πολυτιμότερος του ΟΥΚ να λέει «όχι».

Η εξέλιξη αυτή ανέβασε την ψυχολογία των Βολιωτών, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα, προκειμένου να αποκομίσουν κάτι θετικό από την Πάτρα και πέτυχαν συνολικά τρία τέρματα. Ενα γκολ του Καρρά σε παίκτη παραπάνω ήταν η συγκομιδή των Πατρινών στην τελευταία περίοδο και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 6-6. Με τη ΝΕ Πατρών να προηγείται με 7-6, ο Μαρινάγης, όντας εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι 3 δεύτερα πριν το τέλος του παιχνιδιού κατάφερε να πετύχει το τρίτο του προσωπικό τέρμα και να ισοφαρίσει, με τους Βολιώτες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό.

ΝΕ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου 7-7 (4-1, 1-1, 1-2, 1-3)

ΝΕ Πατρών (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Λιβαθηνός, Γκίρης – Κανελλόπουλος, Τραυλός, Τουλγαρίδης 1, Νταλάπας, Δουρίδας 3, Στροφυλλάς, Καρύδης, Μεντζινής, Καρράς 1, Αντίοχος, Καρβουντζής 1, Νάσιος, Γιαννακέας, Μανουδάκης 1

ΟΥΚ Βόλου (Γιώργος Ντόνας): Δίπλας, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Λέτσιος 2, Νικηφορίδης, Μαρινάγης Χ. 3, Ζακυνθινός, Βλιώρας 1, Κουφιδάκης 1, Χαμίτης, Μαρινάγης Γ., Ανδρής, Ιωακείμ, Πετρόπουλος, Μακρής

Αποτελέσματα του Βορείου Ομίλου:

ΝΕ Πατρών-ΟΥΚ Βόλου 7-7

Αρης-Πανιώνιος 5-12

ΝΟ Πατρών-ΝΟ Λάρισας 7-6

ΠΑΣ Φοίβος-Νηρέας Γέρακα 4-18

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Νηρέας Γέρακα (18-4) 3

2. Πανιώνιος (12-5) 3

3. ΝΟ Πατρών (7-6) 3

4. ΟΥΚ Βόλου (7-7) 1

5. ΝΕ Πατρών (7-7) 1

6. ΝΟ Λάρισας (6-7) 0

7. Αρης (5-12) 0

8. ΠΑΣ Φοίβος (4-18) 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου