ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά οδηγισμού

χριστουγεννιάτικη-εορταγορά-οδηγισμ-889173

Η καθιερωμένη πατροπαράδοτη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Οδηγισμού πραγματοποιείται και φέτος από το Τοπικό Τμήμα Βόλου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ, στο «Σπίτι της Οδηγού» (Ι. Καρτάλη 26) στον Βόλο με την ίδια τόσα χρόνια φροντίδα και ποιότητα στα γλυκίσματα και στις χειροτεχνίες.

Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Οδηγισμού από το 1952, πρώτη χρονιά λειτουργίας του, συνεχίζει με επιτυχία να διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο παραμονές Χριστουγέννων, χάρη στα εκατοντάδες μέλη των Τοπικών Συμβουλίων και των Ομάδων Συνεργασίας, που όλα αυτά τα χρόνια εργάζονται εθελοντικά για την εκδήλωση αυτή, αλλά και τη συμπαράσταση και συμμετοχή των φίλων του Οδηγισμού, που με τη σειρά τους την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και εξακολουθούν να τη στηρίζουν με την αγάπη τους.

Στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά θα διατεθούν και φέτος τα αξεπέραστης γεύσης και ποιότητας χειροποίητα γλυκά, πολύ καλαίσθητα γούρια, χειροποίητες κατασκευές και άλλες χειροτεχνίες και διακοσμητικά, μέσα σε μια ζεστή, φιλική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Οι φίλοι του οδηγισμού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από τους όμορφα στολισμένους πάγκους της Εορταγοράς και να αγοράσουν τα γλυκά τους ή μικρά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη του οδηγισμού στην πόλη μας η ενίσχυση του παιδαγωγικού του έργου, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και έφηβοι να γίνουν ενεργά μέλη του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου