ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση βιβλίου του αείμνηστου Κωνσταντίνου Σουλιώτη

παρουσίαση-βιβλίου-του-αείμνηστου-κω-302752

Η Ενωση Χριστιανών Επιστημόνων και η Χριστιανική Ενωση Νεανίδων διοργάνωσαν σε συνεργασία με το ίδρυμα Δεληγεώργη την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας» του αείμνηστου θεολόγου, επίτιμου λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη, που αποτελεί έκδοση του ιδρύματος Δεληγεώργη.

Την εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, άνοιξε ο πρόεδρος του κοινωφελούς ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ιδρύματος και επισήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι θρησκευτικές αλήθειες πρέπει να εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο παρουσίαση με στιγμές από τη ζωή του συγγραφέα, που επιμελήθηκε η γραμματέας της ΕΧΕ Ελένη Ζαχαριάδου.

Κατόπιν τον λόγο πήρε η πρόεδρος της ΕΧΕ Βασιλική Τέα και ανάγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της ΧΕΝ Βόλου Πηνελόπη Παπαθανασίου και την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία.

Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο μουσικός, συγγραφέας Λιώτης Στάθης, ενώ στη μουσική ήταν ο μουσικολόγος, μαέστρος Νάνος Δημήτρης.

Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος αιδεσιμολογιώτατος π. Νασιώκας Νικόλαος, που ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στη πορεία του αείμνηστου σχολάρχη του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου