LIFE STYLE

Στις Κάννες ο Σταλόνε: Αποκάλυψε το σενάριο του νέου «Ράμπο»

στις-κάννες-ο-σταλόνε-αποκάλυψε-το-σεν-496909

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη του ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών για να παρουσιάσει την νέα εκδοχή του αμίμητου ήρωα Ράμπο.

Ο λόγος για την ταινία: «Rambo V: Last Blood», το πέμπτο μέρος της θρυλικής σειράς των συγκεκριμένων ταινιών. ΄Αραγε, θα είναι η τελευταία ταινία του, 73χρονου σήμερα, Σταλόνε που «εισήγαγε» την απόλυτη εκδοχή του action hero, πάντα – σχεδόν – μόνος απέναντι σε αμέρητους εχθρούς και διαρκώς ανίκητος;

Ο κόσμος των ανθρώπων του Comic Con συνάντησε το Croisette για να μπει στην αίθουσα και να παρακουληθήσει τον Σταλόνε σε μια συζήτηση με τον Didier Allouch. Ο αστέρας του Χόλιγουντ ανέβηκε στη σκηνή και χαιρέτησε το κοινό με ένα μεγάλο “Yo”!

Ο 73χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν πάντα ένας απολιτικ τύπος, αλλά ένιωθε ότι έπρεπε να τιμήσει τους βετεράνους στην απεικόνιση του John Rambo.

“Σε κάθε ταινία, ο Rambo δεν πηγαίνει ποτέ σπίτι, βγαίνει στη ζούγκλα ή στο Αφγανιστάν. Στο νέο, έρχεται σπίτι, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν φτάνει ποτέ. Είναι εκεί, αλλά δεν είναι. Όλη η ιστορία είναι χτισμένη γύρω από αυτό. Μόλις περπατήσει έξω από την πόρτα του, δεν έχει πλέον έλεγχο. Ο κόσμος σας ελέγχει”, δήλωσε ο Στάλονε.

“Η ιστορία ξεκινάει σε μια τη θύελλα, μια φρικτή καταιγίδα. Προσπαθεί να διασώσει ανθρώπους. Υπάρχει μια πλημμύρα. Ένας τύπος ανεβαίνει με άλογο, εθελοντικά για να σώσει τους ανθρώπους. Εξακολουθεί να έχει τύψεις των επιζώντων πολέμου και πως θα μπορούσε να σώσει τους φίλους του στο Βιετνάμ. Αποτέλεσμα της μετατραυματικού στρες..Δεν έζησε εύκολα.. Έχει ένα όμορφο ράντσο, αλλά ζει κρυμμένος. Έχει υιοθετήσει μια οικογένεια ενώ ο πατέρας του έχει πεθάνει. Η οικονόμος του είναι 70 ετών και έχει μια εγγονή. Είναι ο δεύτερος πατέρας της” αποκάλυψε ο Σταλόνε για την πλοκή της ταινίας.

Σύμφωνα με το σενάριο το κορίτσι βρίσκει τον πραγματικό του πατέρα στο Μεξικό και κατευθύνεται εκεί. “Κακά πράγματα συμβαίνουν εκεί,” δήλωσε ο Σταλόνε. “Θα υπάρξει κάποια σοβαρή εκδίκηση σε αυτή την ταινία. Πολλοί άνθρωποι τραυματίζονται” είπε χαρακτηριστικά.

[.thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου