ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Φροσύνη» στο Βόλο

φροσύνη-στο-βόλο-506652

Την τελευταία του παραγωγή παρουσιάζει το Lab Art Τheater

Τo Lab Art Τheater παρουσιάζει την τελευταία του παραγωγή για τη φετινή σεζόν σήμερα Σάββατο 18 και αύριο Κυριακή 19 Μαΐου στις 20.30, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Συγκεκριμένα παρουσιάζεται η «Φροσύνη», η καθηλωτική παράσταση – μονόλογος της Σύνθιας Μπατσή σε σκηνοθεσία Λάζαρου Βαρτάνη και Στέφανου Παπατρέχα, που αποκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια από θεατές και κριτικούς στην Αθήνα.

Μία νεαρή γυναίκα ηθοποιός στο πλαίσιο ενός αυτοσχεδιασμού ετοιμάζει έναν μονόλογο με αφορμή την κυρά Φροσύνη. Το ιστορικό πρόσωπο θρύλο των Ιωαννίνων, που πνίγηκε από τον Αλή Πασά στη λίμνη Παμβώτιδα εξαιτίας του έρωτά της για τον γιο του Μουχτάρ.

Ψάχνοντας πληροφορίες και υλικό για εκείνη, βρίσκει πράγματα που τη γοητεύουν. Δοκιμάζει ρούχα, στάσεις, φωνές από την τελευταία νύχτα της Φροσύνης, προβάλλει τις σκέψεις πάνω στη ζωή, τον γάμο, τα παιδιά της και τις απαιτήσεις των άλλων για εκείνη, τις απαιτήσεις του έρωτά της. Πια δεν είναι η ηθοποιός, δεν είναι η Φροσύνη. Τα σκηνικά – κοστούμια επιμελήθηκε η Ελλη Εμπεδοκλή, τη μουσική η Σίσσυ Βλαχογιάννη και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος.

Στην παράσταση ακούγεται η φωνή του Αιμίλιου Χειλάκη.

Το βασικό ρόλο ερμηνεύει η Σύνθια Μπατσή.

Το Lab Art Theater βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421403454.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται σε Viva.gr, Κεχαΐδης, Illusion, Wind, Seven Spots.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου