ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρική παράσταση

θεατρική-παράσταση-540077

Το «Mein Κomplex» ανεβαίνει την Τετάρτη 15 Μαΐου στην Παλιά Ηλεκτρική

Η θεατρική παράσταση «Mein Κomplex» σε διασκευή και σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη έρχεται στον Βόλο στο θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 9 το βράδυ.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για την επίσκεψη ενός άνδρα, που πρόκειται να γίνει διάσημος, σε έναν ήδη διάσημο ψυχίατρο στη Βιέννη του 1920, ζητώντας τη βοήθειά του, μια και η σεξουαλική του ζωή δεν είναι αυτή που επιθυμεί ο ίδιος…

Ποιος είναι όμως ο ασθενής, που επισκέπτεται τον διασημότερο ψυχίατρο στον κόσμο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά; Το «Mein Κomplex» φέρνει τον Χίτλερ και τη φιλενάδα του Κριστίν στο ιατρείο του Σίγκμουντ Φρόιντ. Ο Φρόιντ αναλαμβάνει να βοηθήσει αυτό το… ασυνήθιστο ζευγάρι και δεν αργεί να ξεκινήσει μια σειρά από αναπάντεχες, δυσάρεστες, αλλά εξαιρετικά κωμικές καταστάσεις. Οι μορφές του υποψήφιου δικτάτορα και του διασημότερου ψυχίατρου είναι σκιαγραφημένες με γλαφυρότητα και πολύ χιούμορ.

Τη διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπάμπης Κλαλιώτης, τα σκηνικά – κοστούμια η Μάγδα Καλέμη, μουσική επιμέλεια – τσέλο Σταύρος Παργινός, κινησιολογική επιμέλεια Μόνικα Κολοκοτρώνη, φωτισμοί Νίκος Καλαντζής, sound design Σωτήρης Καναρέλης, φωτογραφίες Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί Μάνθος Καλαντζής, Βαρβάρα Καρά, Κώστας Καραμουσάλης. Η γενική είσοδος είναι 12 ευρώ, η προπώληση 10 ευρώ.

Προπώληση στο κατάστημα Κεχαΐδης Μουσική – Ηχος – Φως 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλ. 2421037891 και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatropalaias-ilektrikis/mein-complex/.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου