ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η δική του ιστορία ζωής…

η-δική-του-ιστορία-ζωής-544492

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Εξωραϊστική

Θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξαν οι Βολιώτες στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον «Ντάνο» του τηλεοπτικού «Survivor», ο οποίος αφηγείται τη ζωή του στο αυτοβιογραφικό βιβλίο, που παρουσιάστηκε χθες στον Βόλο. Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου «Ντάνος μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» στην αίθουσα της Εξωραϊστικής από την εκδοτική «Αθηνών» και το περιοδικό «Wish».

Ο λαοφιλής Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε αποδέκτης της αγάπης του κόσμου, αλλά και των Σκιαθιτών που παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι ο Βόλος είναι οικεία πόλη για τον ίδιο και συνδέθηκε με την ποδοσφαιρική του πορεία.

Απαντώντας στο ερώτημα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ποιο το μήνυμα που αναδύεται από τις σελίδες του βιβλίου, ανάμεσα στις γραμμές και δίπλα από τις λέξεις επισήμανε ότι: «Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να συγγράψουμε αυτό το βιβλίο», παραθέτοντας τον πιο σημαντικό. «Το να πέσεις και να σηκωθείς είναι ένα κομμάτι της ζωής μας, είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και το πιο σημαντικό είναι πόσο αποφασιστικότητα έχεις μέσα σου για να σηκωθείς από την ώρα που είσαι κάτω» υπογράμμισε, προτρέποντας επί της ουσίας τους αναγνώστες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και προλόγισε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. Στο πάνελ κάθισαν η εκδότρια Χριστιάνα Χριστοπούλου, η χρυσή ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο «φαινόμενο Ντάνος» και την αφήγηση που ξεδιπλώνεται στις σελίδες του βιβλίου, με τη Φανή Χαλκιά να υπογραμμίζει: «Η ιστορία κάθε ανθρώπου είναι πολύ ενδιαφέρουσα, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει ένα πετυχημένο τέλος σε όποιον τομέα κι αν είναι αυτό. Ουσιαστικά ο Γιώργος μάς μαθαίνει μέσα από αυτό το βιβλίο ότι η απόσταση από το όνειρο και την πραγματικότητα δεν είναι μακριά, γιατί όταν πιστεύεις στο όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Διατηρεί μια παιδική ψυχή και το σημαντικό είναι ότι ταυτίζονται το είναι και το φαίνεσθαι» είπε.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνομίλησε με τους παριστάμενους και υπέγραψε το βιβλίο του, που μιλά ουσιαστικά για τη δύναμη της ψυχής που ξεπερνά κάθε δυσκολία στον δύσκολο δρόμο μέχρι την κορυφή.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου