ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εαρινή εκδήλωση

εαρινή-εκδήλωση-551096

Η Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βόλου εμφανίζεται σήμερα στη Λάρισα

Μεγάλο καλλιτεχνικό δρώμενο αναμένεται να αποτελέσει η εαρινή συνάντηση χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου στις 20.30 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Στη μεγάλη αυτή βραδιά η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας θα υποδεχτεί την περίφημη Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου με διευθυντή τον διακεκριμένο μαέστρο Γιάννη Καρκάλα.

Οι δύο χορωδίες, που συναντιούνται επί σκηνής για πρώτη φορά, θα δώσουν κοινή συναυλία στην οποία θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα με χορωδιακά έργα διαφόρων εποχών και τεχνοτροπιών.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με διευθυντή τον Δημήτρη Καρβούνη και την Ιωάννα Σιοπούδη στο πιάνο θα παρουσιάσει έργα των Mozart, Dvorak, Schuman, Piazzola, Θεοδωράκη κ.ά. Στο δεύτερο μέρος η Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου με διευθυντή τον Γιάννη Καρκάλα, την Κερασία Σιάρα στο πιάνο και σολίστες τους Ράνια Σταματίου, Σοφία Νάσσιου, Ιορδάνη Παπάζογλου και Χρήστο Παπάζογλου θα παρουσιάσει έργα των Palestrina, Zappala, Πρίγγου, Χατζιδάκι, Λοΐζου, Αλ. Καρκάλα, Κουγιουμτζή κ.ά. Η συναυλία θα κλείσει με την κοινή εμφάνιση των δύο χορωδιών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Καρκάλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου